Hoppa till sidans innehåll

Information Julshow 2017

17 NOV 2017 10:03
Informationsmöte 23 november 17:30 i örnnästet i Orsa ishall!
  • Uppdaterad: 17 NOV 2017 10:05

Informationsmöte 23 november 17:30 i örnnästet i Orsa ishall!

Här kommer lite information innan dess:

Årets show visas för skolorna den 18 december 08:30 i Orsa ishall. Det är bra om så många som möjligt tar ledigt från skola/förskola på förmiddagen så ni kan närvara vid showen. Det kommer sitta ett närvaropapper på förrådsdörren där alla får meddela om de kan vara med på föreställningen för skolorna så vi har koll på hur många som kan vara med. Vi kommer i utgångsläget bara köra en show så föreställningen beräknas vara färdig senast 10:00 och efter det kan alla barn åka till skola/förskola om de vill de.

Årets kvällsföreställning är i Mora ishall söndag den 17 dec kl 15:00. Den arrangeras i år som en välgörenhetsshow där alla inträdesintäkter för showen går oavkortat till Cancerfonden, vi har startat en egen insamling på deras sida som snart blir offentlig så att alla som vill kan följa insamlingen innan/under showen.

Vi kommer köra två stycken genrep i år: ett i Orsa ishall torsdagen den 7 december kl17:00, samt ett i Mora ishall söndagen den 17 dec kl 11:00. Kläder samt rekvisita ska vara med på båda genrepen för samtliga åkare.

Så söndagen den 17 december blir det en lång dag i ishallen vilket innebär att vi är glada om så många föräldrar som möjligt kan vara på plats och hjälpa till så allt flyter på smidigt samt ser till att åkarna har det bra.

Mora ishall är en större arena än det vi är vana vid och vi hoppas att det kommer attrahera mer publik till föreställningen än vad vi brukar ha. Detta är såklart positivt då det blir roligare för åkarna med fler åskådare samt att det är bra marknadsföring för vår förening, men det ställer samtidigt större krav på att fler hjälper till så att vi tillsammans skapar så bra förutsättningar som möjligt för att genomföra och visa upp en bra föreställning.

Lappar med arbetsuppgifter under showdagarna kommer sättas upp på förrådsdörren där ni kan skriva upp vad ni kan hjälpa till med.

Alla shownummer finns på ett schema i förrådet, där kan ni se vilka kläder ni behöver ha till era barn. Kolla gärna uppe i örnnästet också ifall det finns kläder där som ni kan använda, finns mycket kläder från gamla shower där.

Hör gärna av er om ni har frågor!

Mvh Mikaela Spännar 0722-281824

 

Öppna information som pdf? Klicka här!

 

Skribent: Cinette Nilsson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Orsa KK - Konståkning
Åsa Sparr, Turistvägen 443
79493 Orsa

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: orsakonstakning@live...

Se all info