Hoppa till sidans innehåll

Försäljning


Inkomstbringande aktiviteter säsongen 20/21

Vi kommer att fortsätta med våra inkomstbringande aktviteter även denna säsong. Det är speciella tider nu och vi uppmanar inte till att gå runt och knacka dörr för försäljning. Men som tur är finns andra sätt som fortfarande fungerar, som att ta med katalog till arbetet och dela säljlänkar via sociala medier.
Flera uppdrag har tyvärr blivit inställda, men vi hoppas att de återkommer till nästa säsong. Känner ni till något uppdrag eller har förslag på försäljning, hör gärna av er till This is a mailto link.

Just nu driver vi i styrelsen mycket av detta arbete, men vi har tillräckligt med uppgifter utöver detta och önskar hjälp med försäljningen.
Som ansvarig för en försäljning enligt vår försäljningsschema ser du till att registrera klubben (om vi inte redan finns inlagda), beställa försäljningsmaterial. När försäljningen är klar skickar du in beställningarna och ser till att produkterna når ishallen. Vi hjäper till med utskick av den info du vill sprida.

För att vi ska kunna hålla kostnaderna nere, så är det obligatoriskt att delta i några inkomstbringande aktiviteter per säsong, hur många ser ni nedan.

Tävlingsgruppen ska delta i x st

Färberedande tävlignsgrupp ska delta i x sr

Konståkningsgruppen ska delta i x st

Skridskoskolan behöver inte delta alls, men är varm tvälkomna att göra så om ni vill. Det går såklart bra att stötta klubben genom att handla av någon annan säljare också.

Inkomstbringade aktiviteter

Augusti - städning längs Ore Älv

September - försäljning av Ullmax-kläder

Oktober - försäljning av Spicy Dream kryddor

November - försäljning av saffran

December - försäljning av Bingolotter till uppesittarkvällen 23 dec

Februari - försäljning av New Body-kläder

Mars - försäljning av kakor

Uppdaterad: 09 MAJ 2019 16:59 Skribent: Ann-Sofie Sund
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Orsa KK - Konståkning
Åsa Sparr, Turistvägen 443
79493 Orsa

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: orsakonstakning@live...

Se all info